Verden 2016 

      Kommentarer lukket til  Verden 2016 

Søk om smslån. Har du fått med deg nyheten om at du nå kan søke lån gjennom sms.Relativt sett dyre lån men absolutt verdt å vurdere dersom man akutt trenger penger. Det er bare å søke via sms på mobiltelefonen din og vips så har du pengene innen timer eller maksimum en dag. Det er også derfor slike lån har blitt utrolig populære den siste tiden. Det er utolig enkelt og går fort å få en etterlengtet sum rett inn på konto. 

Søk lån og betal med sms 

Med dagens smarttelefon teknologi kan man både søke lån og betale regninger gjennom telefonen og diverse apper som er tilgjengelig på markedet. 

Ulike aktører 

Folkia tilbyr smslån mellom 1000-20000 kroner, men merk deg at tilbakebetalingen må skje innen et år. Etableringsgebyr påløper og den effektive renten er 79%. Så smslån er veldig bra dersom du trenger penger fort, men også har oversikt over fremtidig inntekt slik at du er helt sikker på at du får til å betjene de månedtlige utgiftene. 

Ferratumlån gjennom Ekspresskreditt tilbyr smslån på mellom 1000 og 6000 kroner og er et lån som må betales inn i løpet av 45 dager, altså rundt en og enhalv måned. De krever at du er 21 år i mot Folkia som har 20 års aldersgrense. 

Klikklån tilbyr deg 40000 kroner med 5 års nedbetalingstid noe som gjør at du har lenger tid på deg. Med en effektiv rente på 16,7% og et etableringsgebyr på nesten 700 kroner er det smart å betale noen måneders beløp med en gang samt etableringsgebyret slik at du ikke kommer bakpå med en gang.  40000 kroner høres kanskje ikke mye ut, men når renter og renters rente begynner å løpe, så blir summene stygge etter hvert. Men fortvil ikke, det du trengte penger til er nå løst, og med litt anstendig og normal pengeforbruk de neste månedene så er et slikt lån enkelt å håndtere. 

Lèasy er i samme sjanger med omtrent like betingelser som Klikklån. Totalsummen du kan låne via sms er litt høyere enn hos Klikklån, nemlig 50000 kroner, samtidig som løpetiden er redusert med et halvt år. Her er det ekstra viktig å være våken og vite hva du foretar deg. Ikke kom bakpå med betalingene.  

Frogtail er en relativt ny aktør på markedet og de tilbyr smslån. Lån opptil 20000 kroner via sms søknad og motta pengene på kort tid. Betal etableringsgebyret og smslånet ned på to år, noe som skal være overkommelig for de fleste.  Thorn er også en aktør på markedet, et firma som også driver utleie og salg av elektroniske artikler som tv, kjøkkenmaskiner, musikkanlegg og så videre. De låner deg gjerne penger via sms. Opptil 50000 kroner med nedbetalingstid over maksimalt fem år. Låner du for eksempel 25000 kroner av Thorn, skal du over fem år betale tilbake omtrent 35000 kroner. Dette er noe du selvfølgelig må tenke på. Kan du låne de pengene av foreldrene dine rentefritt, er det kanskje en vel så god løsning.  

Har du betalingsanmerkninger er ikke smslån en god ide, og spesielt dersom du sliter med gjennomgående dårlig økonomi. Er du i arbeid og har fast stabil inntekt, er det ikke noe iveien for å ta skrittet med å prøve smslån. Det er dessuten artig å prøve det. Det er utrolig enkelt og det går sabla fort. Lånegiverne ved er klare og bare venter på at du skal klikke inn informasjonen som er påkrevd.  

Hust at sammenlign smslån. Smslån er smart, enkelt og en flott mulighet når du trenger et raskt påfyll på kontoen. Ta dine forholdsregler og stå fast ved dem så går du ikke i gjeldsfella.