Raskt forbrukslån for alle

      Kommentarer lukket til Raskt forbrukslån for alle

Trenger man raskt forbrukslån, kan man bare plukke opp mobilen fra lomma og søke i vei. Det er ingen begrensninger lenger på hva man kan oppnå, når man har en mobiltelefon i nærheten. Den kan man gjøre det meste med, ikke bare ringe og sende meldinger med. Raskt forbrukslån er også fordelaktig når man er på farten store deler av tiden, og sjelden får tid til å sette seg ned med papirene.

En tenkt situasjon er ikke så usannsynlig. Det kan være man er på farten, har store møter foran seg, og håper å få i gjennom en stor kontrakt med en kunde som kan bære frukter i mange år fremover. Men hjemme sitter kona fortvilet. Bilen er krasjet etter en trafikkulykke. Heldigvis gikk det bra med henne, men det viser seg at det hele var hennes feil. Skadene beløper seg til flere titalls tusen kroner og det er ennå lenge til kona får lønn. Her trengs det et raskt forbrukslån. Når man ankommer hotellet den kvelden, er det bare å sette seg ned og surfe over nettet for å finne de raskeste lånene tilgjengelig. Kona trenger en liten helgetur med venninnen til London etter den fæle krasjen.

 

Sammenligning kan gjøre susen

Dersom man er usikker bør man finne ut mer om de ulike lånene. For det er forskjellig hva de ulike långiverne tilbyr av betingelser og vilkår. Noen krever at man har en viss inntekt, noen at man har formue eller eiendom, mens andre långivere gir lån uten sikkerhet. Da er det veldig greit å ha sett gjennom alternativene. Kanskje skal lånet bare være en kortvarig sak som skal betales tilbake den dagen man kommer hjem igjen og får oversikt over den private økonomien. For nå er tankene helt andre steder.

La derfor kona få slappe av på Harrods, mens du tar deg av pengebingen. For det er vel like greit å få unna utgiftene med det samme.

 

Store kontrakter og raske forbrukslån

 

Etter en hard økt kom partene til enighet. Kontrakten ble skrevet og firmaet vil gjøre stor suksess som eneste leverandør de neste fem årene. Samtidig ordnet det seg flott på hjemmebane. Det siste du hørte fra kona var en Snap Chat som ble sendt dagen før fra flyet. Det var en ”selfie” med henne og Katrine, med en drink hver. Og foran huset stod leiebilen hun hadde leid mens du var borte. På kjøkkenbenken lå regningene i en haug, så alt var akkurat som før. Her var det bare å rydde opp. Ta for seg en regning etter den andre. Heldigvis er du en klok mann med god økonomisk sans, så du var ikke redd for at det ikke skulle gå bra. Etter en liten halvtime, kunne du fortjent skjenke i ett glass med en god Jameson og to isbiter. Denne helgen hadde vært en suksess fra første stund. Det var bare å slenge seg ned i sofaen, slå på en dårlig film på tv og sakte men sikkert sovne lykkelig vitende om at alt ordner seg for karer med kontroll på sakene.