Pris på tannimplantat avhenger ikke nødvendigvis av kvalitet

      Kommentarer lukket til Pris på tannimplantat avhenger ikke nødvendigvis av kvalitet

Det kan være mange grunner til at man ønsker å ta et tannimplantat. Og i landet vårt er det mange som ikke velger å besøke tannlegen på grunn av prisen på tannimplantatene. Grunnen til at prisene varierer kommer for det første av det lokale lønns- og prisnivået, hvordan tannhelse er subsidiert i de ulike landene, kvalitet på implantater og så videre.

Reise utenlands for å finne tannklinikk

Derfor har det blitt mer og mer vanlig å reise utenlands for å få utført slike operasjoner og behandlinger. Nettopp fordi prisene er lavere, er det mye mer interessant for folk å prøve det. Og for å trekke flere folk, har man funnet ut at man kan kombinere tannlegebesøk, med en liten ferie. For nordmenn er glad i å skryte av at de har gjort et godt kjøp.

Det er noen forbehold om å sette inn tannimplantater, altså en hel over eller underkjeve med tenner. Det er ikke et absolutt forbehold, men saken er at dersom man har porøst kjeveparti, eller dårlige tenner, så bør dette fikses først. Og kjevepartiet bør være robust, og pasienten bør ikke lide under livsstilssykdommer som kols eller diabetes. Behandling av disse kan feile. Men tannimplantater kan gjøres for helt friske personer også. De kan enten ha vært utsatt for en ulykke og ødelagt tenner, eller de skal på en lang ekspedisjon. Dette er ekstreme folk, som tenker på alt før de setter ut på den lange turen. For dersom man får problemer med tennene langt ute i villmarken, kan det være slutten på ekspedisjonen, som har kostet mye penger og planlegging i mange år.

Så gjennom røntgen og CT-skann blir kjevebenets volum evaluert og funnet stort nok for en tannimplantasjon.

Pris på tannimplantat avhenger altså av de lokale forholdene, slik som lønnsnivå, inflasjon, kjøpekraft og kostnadsnivå. I Ungarn er prisene på tannimplantat halvparten av hva de er i Norge.

Men i tillegg benyttes her bedre materialer enn hva man finner i Norge, fordi det har blitt brukt mer tid på forskning og utvikling. Den anerkjente tannklinikken kan også kjøpe inn større kvantum enn andre, fordi de over lang tid har drevet kostnadseffektivt og dermed kunne tilby lavere priser. Og blandet med lang erfaring blir hele konseptet fantastisk, og mennesker fra over hele verden benytter seg av tannklinikken i øst.

Kvaliteten er skyhøy, mens prisen er overkommelig

For det er nettopp det som er konklusjonen. Med egne laboratorium for utvikling av tannimplantater og stor forskning på videreutvikling av produkter, har tannklinikken et forsprang i mange sammenhenger. Og bestillingene renner inn. Samtidig som de for promotert sin fantastiske klinikk, tilbyr man også et opplegg som gjør at man kan få enda mer ut av tannturistene. For å vise fram landet fra sin beste side, enten det er sommer eller vinter, høst eller vår spiller ingen rolle. Det flotte bakteppet gjør hele oppholdet til en komfortabel reise. Og er det noe folk ønsker, er det høy komfort. Derfor kan man leie egen leilighet til oppholdet, slik at man kan trekke seg tilbake mellom øktene.

Tannklinikk Helvetic Clinics Budapest
12 Revay ut, 1065 Budapest Ungarn
+36 1 808 8166