Ny måte å tenke kontor på

      Kommentarer lukket til Ny måte å tenke kontor på

Hva om det kunne være billig og givende?

De aller fleste bedrifter har et form for kontor hvor de ansatte daglig møter opp for sine gjøremål. For mange grundere er kontorene en av de aller største hindrene. Dette er mest av alt grunnet den stive prisen mange kontorer har. Ofte kan det også være vanskelig å få tak i kontorer som er passende for en ny oppstartet bedrift. Det finnes derimot gode løsninger der ute som bare venter på gründerne med gode ideer. Et av de aller mest spennende konseptene innen kontorer er kontorhotell. Denne løsningen er mye billigere og gir god fleksibilitet til bedriftene. Med et kontorhotell kan lederne bokstavelig lene seg tilbake i kontorstolen og puste lettet ut. Men hva er egentlig et kontorhotell og hvorfor er det så bra?

 

Spar penger og øk produktiviteten

Et kontorhotell er akkurat det som det høres ut som. Løsninger som https://www.matchoffice.no/leie/kontorhoteller tilbyr dette til mange norske bedrifter.

Her leies kontorer ut lignende hotellrom til bedrifter. Dette betyr at mange bedrifter har sine kontorer i lokalet, men dette senker også kostnadene betraktelig. Kanskje tenker enkelte at det å ha andre bedrifter i samme bygg vil være forstyrrende, men dette er tvert imot opplevelsen de fleste som benytter seg av kontorhotell sitter igjen med. I stedet er det en følelse av en kreativ atmosfære i stedet for kun oppsparte midler. Det er nemlig mange grundere som benytter seg av kontorhotell, og uansett om de er i din bransje eller ikke, så er det mye å dele og lære fra disse. Et kontorhotell er rett og slett et billigere alternativ som for nye bedrifter faktisk kan være mer givende enn et dyrt og personlig kontor. Hvorfor ikke spare penger og øke kreativiteten samtidig?