Feire kjærlighetens dag

      Kommentarer lukket til Feire kjærlighetens dag

Valentinsdagen faller på 14. Februar hvert eneste år, og dette er virkelig dagen for romantikere. På denne dagen går etablerte ektepar så vel som nyforelskede til verks for å pleie forholdet med litt ekstra kjærlighet. Vi husker nok alle tilbake til dagene på barneskolen da vi sendte små kort til de vi var forelsket i – naturligvis uten å inkludere en signatur eller navn. Det var liksom en ekstrem spenning knyttet opp mot denne kjærligheten. Selvfølgelig blir vi mer realistiske når vi blir eldre, og vi forstår at kjærligheten kan være så mye mer enn bare lykken. Det kan være skikkelig tøft til tider, men derfor er det desto viktigere å nyte de gode dagene. For majoriteten av par er Valentinsdagen en slik dag, altså en dag der en legger alt annet til side og kun fokuserer på hverandre en god stund. Da gjelder det dog også for begge parter, og kanskje spesielt mannen, å komme opp med en god gave til kvinnen i hans liv. Det kan være enklere sagt enn gjort, men med noen gode råd trenger det ikke være så vanskelig.

 

Dropp den klassiske gaven – Velg noe unikt!

Hver eneste Valentinsdag selger butikkene nøyaktig de samme produktene som de har kategorisert som valentinsdagsgaver. Dette er allikevel ekstremt generiske gaver, og du oppnår nemlig noen god stjerne hos din kjære ved å bare blindt velge en av disse. Hva med et par personlige valentinsgaver som virkelig gir et inntrykk? Et smykke som er gravert med et bilde av dere som et par eller en familie kan være en fantastisk gave. Spesielt kvinnen vil elske dette, da familie betyr alt for dem. Selv om mannen kanskje ikke vil gi uttrykk for noen spesiell interesse, så vil nok en slik gave treffe hjerterota selv på den tøffeste karen i klassen. Det er fordi familie er viktig for oss mennesker, og selv om det bare skulle være to forelskede på det graverte smykket, så er det også familie for en skikkelig mann. Uansett, vær sikker på at du unngår de vanlige gavene for engangs skyld. For da kan du virkelig gjøre dagen magisk for begge.

 

Et avbrekk som fortjener et godt punktum

Valentinsdagen er på mange måter et avbrekk i ethvert forhold. Selv i de beste forhold er det flott å ha en dag i året der alt liksom settes litt på vent. En kommer seg ut av bobla som er hverdagen, og får virkelig fokusert på sin partner. Enten det er en lang gåtur eller en middag der en kanskje ser hverandre litt ekstra dypt inn i øynene, så er kanskje det viktigste poenget at en får kommunisere. En får snakket godt, gitt hverandre noen hete blikk, og ikke minst sagt hvor mye en elsker hverandre gjennom gaver. Da er spesielt sistnevnte viktig for å sette et godt punktum på dagen. Dette er et uvurderlig avbrekk, og du kan ta det til det neste nivået. Dropp den vanlige gaven alle mottar, og velg en personlig valentinsdagsgave i år!