En historie av de sjeldne

      Kommentarer lukket til En historie av de sjeldne

Hvorfor vinen fortjener omtanke

I 1 Timoteus 5:23 står det: ”Drikk ikke bare lenger vann, men nyt litt vin for din mave og dine jevnlige sykdommer”. Det er omtrent 2000 år siden apostelen Paul snakket til sin gode venn Timothy med en oppfordring om å drikke vin. Ufattelig nok har ikke vinen endret seg mye siden, og den produseres i dag på akkurat samme måte. Posisjonen til vinen er den samme, og dens inkludering i selveste Bibelen, på en rekke punkter, sier noe om dens status. Selv om vinen og dens posisjon i samfunnet ikke har endret seg mye, må det være lov å påstå at oppbevaring og behandlingen av vinen har blitt revolusjonert. Helt siden menn og kvinner rundt Middelhavet, da spesielt i land som Italia, Frankrike og Spania, gjorde krav på ekspertisen rundt vin, har vi behandlet vinen helt annerledes enn utgangspunktet i Bibelske tider. I dag vet vi at vinen skal oppbevares i en temperatur på rundt 15 grader, helst i et rimelig fuktig miljø. Det bør heller ikke være for mye lys i området vinen oppbevares, ettersom dette kan skade den. Sist men ikke minst vet vi at vinen har den unike kvalitet at den blir bedre med årene. Med alt dette i minnet er det dessverre fortsatt sånn at enkelte behandler vinen som en og annen dagligvare. I dag konsumerer de fleste nordmenn alkohol de kjøper innen 24 timer. Dette gjelder også for vinen, og det er regelrett en skam. Ved å begå denne feilen går mange tusener av nordmenn glipp av en opplevelse som i dag er unnet de færreste.

 

Wineandbarrels med løsningen

Wineandbarrels er en leverandør av alt du kan tenke deg til vinen din. Her finner du møbler og andre dekorgjenstander som virkelig gir en følelse av Franske vingårder. Du får også tak i glass og annet tilbehør til din vin. Allikevel er kanskje det mest imponerende ved Wineandbarrels deres fokus på oppbevaringen av vinen. Der nordmenn oftest feiler, og oppbevarer vinen i kjøleskapet, entrer Wineandbarrels markedet med de beste oppbevaringsalternativene i dagens marked. Du får vinskap, vinstativ og sist men ikke minst vinkjøleskap. Et vinkjøleskap er kanskje den beste og mest effektive måten å oppbevare vinen på. Selv om vinskap og vinstativ også er flotte oppbevaringer, bør det nevnes at man her trenger et kaldt, fuktig og mørkt miljø hvor dette kan plasseres. Med et vinkjøleskap kan møblet plasseres direkte i stuen, slik at du har tilgang til din vin når det passer seg. I tillegg er et vinkjøleskap et flott tillegg til din portefølje av møbler, og i seg selv er det et møbel som virkelig kan ta din innredning til et nytt nivå. Det er på tide at nordmenn adopterer teknikkene fra ekspertene i Middelhavsstrøkene og oppbevarer vinen riktig en gang for alle. Den nydelige drikken med den enestående historien fortjener rett og slett bedre.

 

Modellene som frister

Dersom du er på utkikk etter et vinkjøleskap har Wineandbarrels de aller beste modellene tilgjengelig i markedet. Her finner du også en vinskap-guide, slik at du enkelt kan finne et vinkjøleskap som passer dine preferanser. Antall flasker, størrelse og energiforbruk er alle faktorer som bør være viktige i din avgjørelse. Fra dette utgangspunktet kan du velge den modellen som er lekrest for ditt øye. Du er nærmest garantert å finne et vinkjøleskap som passer din smak, ettersom skapene her er spesielt plukket. Wineandbarrels har en portefølje av vinkjøleskap som er siktet på å passe mange forskjellige typer. Du kan velge mellom moderne og tradisjonelt, billig og dyrt og mange andre viktige faktorer for din avgjørelse. Modellene spenner så bredt som fra Vinobox, som ofte kalles vinskapenes IKEA, til Swisscave, et luksuriøst vinskap som setter fokus på design. I tillegg får du vinkjøleskap med opp til 3 kjølesoner. Det betyr at dersom du ønsker å holde hvitvinen kald og serveringsklar, har du skutt gullfuglen. Dersom du heller ønsker å oppbevare vinen i lang tid passer vinkjøleskap med 1 kjølesone utmerket. Uansett hvor du er i din kulinariske reise mot å endelig oppbevare vinen riktig, er Wineandbarrels utvilsomt et godt sted å starte. Et tips kan være å anskaffe seg et mindre vinkjøleskap og se effekten på din opplevelse med vin. Sammenlignet med oppbevaring i et vanlig kjøleskap, vil din oppbevaring av vin i et vinkjøleskap tilby en uforglemmelig opplevelse.